باران بصیرت

علمی ، فرهنگی و سیاسی

باران بصیرت

علمی ، فرهنگی و سیاسی

آقازاده داریم تا آقازاده

به تازگی تصویری ازحجت‌الاسلام سیدمجتبی خامنه‌ای فرزند سوم حضرت آیت‌اللّه خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در فضای مجازی منتشر شده که واکنش مثبت کاربران فضای مجازی را به همراه داشته است.

در این تصویر فرزند رهبرمعظم انقلاب بدون هیچ تشریفاتی در جلسه اولیاء دانش آموزان مدرسه فرزندش شرکت کرده و انتهای سالن مانند دیگر والدین دانش آموزان نشسته است.

گفتنی است؛ رهبر انقلاب ۶ فرزند دارند؛ دو فرزند دختر با نام‌های بشری و هدی و چهار فرزند پسر با نام‌های سید مصطفی, سید مجتبی, سیدمسعود و سیدمیثم خامنه‌ای.

در ادامه می‌توانید تصویر مذکور از حجت‌الاسلام سیدمجتبی خامنه‌ای را مشاهده کنید.

حضور بدون تشریفات آقازاده‌ی رهبرانقلاب در جلسه اولیا مربیان فرزندش +تصویر

تصمیم ایران برای تعهدات خود در برجام


تصمیم ایران در مورد کاهش تعهداتش در قبال برجام فردا اعلام می شود

جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه در پی بدعهدی‌ها و خروج یکجانبه آمریکا از برجام، تصمیم خود برای کاهش تعهداتش از این معاهده بین‌المللی و متزلزل کردن یکی از پایه‌های مهم توافق هسته‌ای را به ۵ کشور اعلام خواهد کرد.

این موضوع از سوی سیدعباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه به سفیران ۵ کشور (انگلیس، فرانسه، آلمان، روسیه و چین) صورت خواهد گرفت.

این سفیران به وزارت امور خارجه دعوت می‌شوند و در جلسه‌ای این موضوع اعلام می‌شود.

همچنین حسن روحانی رئیس جمهوری کشورمان فردا، نامه‌ای به سران ۵ کشور ارسال می‌کند و به طور مشخص تاکید خواهد کرد که ایران چقدر در موضوع برجام خویشتنداری کرده، اما فرصت‌ها از دست رفته است و طرف مقابل نتوانسته به تعهداتش در برجام عمل کند به طوریکه برای ایران راهی به جز کاهش تعهداتش نیست.         

نامه رئیس جمهوری محتوایی سیاسی دارد و در تکمیل آن محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در نامه‌ای به فدریکا موگرینی هماهنگ‌کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا، جزییات فنی و حقوقی کاهش تعهدات ایران را اعلام خواهد کرد.

متن کامل این نامه‌ها جزو اسناد محرمانه کمیسیون مشترک برجام خواهد بود، اما خبر آن منتشر خواهد شد.

به طور مشخص درخواست ایران بازگشت شرایط در زمینه بانکی و نفتی به بیش از خروج آمریکا در اردیبهشت ماه سال ۹۷ است.

فاصله مرحله اول تا دوم کاهش تعهدات ایران در برجام، ۲ ماه خواهد بود که اگر اقدامات جدیدی از سوی طرف مقابل صورت گیرد، ایران به شرایط قبل باز خواهد گشت.

گفتنی است؛ ترامپ در اردیبهشت ماه سال گذشته خروج کشورش از برجام را اعلام کرد و تحریم‌های رفع شده توسط این توافق را در دو مرحله در ۱۵ مردادماه و ۱۴ آبان ماه علیه ملت ایران بازگرداند.

دولت ترامپ همچنین در ادامه سیاست‌های ضدایرانی و غیرقانونی خود، ماه گذشته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به فهرست سازمان تروریستی خارجی افزود.

در پی این تصمیم آمریکا، جمهوری اسلامی ایران هم در اقدامی متقابل، دولت آمریکا را حامی تروریسم و فرماندهی مرکزی ارتش این کشور موسوم به سنتکام را به عنوان گروه‌های تروریستی شناسایی کرد.

شورای عالی امنیت ملی ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران در اقدام متقابل در برابر اقدام غیرقانونی و نابخردانه آمریکا اعلام می‌کند که رژیم ایالات متحده آمریکا را «دولت حامی تروریسم» و «فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام» و تمام نیرو‌های وابسته به آن را «گروه تروریستی» می‌داند.

ادامه عهدشکنی های شیطان بزرگ

اقدام جدید آمریکا علیه فعالیت‌های هسته‌ای صلح‌آمیز ایران

دولت آمریکا بامداد شنبه (به وقت تهران) بر خلاف مفاد توافق هسته‌ای (برجام)، ضمن اعلام لغو بخشی از معافیت‌های مربوط به همکاری هسته‌ای با ایران، از تلاش واشنگتن برای اعمال محدودیت‌های جدید علیه فعالیت‌هاى هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان خبر داد.

در بیانیه‌ای که به همین منظور در سایت وزارت خارجه آمریکا قرار گرفته، از زبان «مایک پمپئو» وزیر خارجه این کشور آمده است: «از تاریخ چهارم ماه مه (۱۴ اردیبهشت) هرگونه کمک به توسعه نیروگاه اتمی بوشهر فراتر از واحد رآکتوری کنونی می‌تواند مشمول تحریم شود. علاوه بر این، هرگونه همکاری در زمینه انتقال اورانیوم غنی‌شده [مازاد] ایران به خارج از کشور در ازای دریافت اورانیوم طبیعی نیز قابل تحریم خواهد بود. ما همچنین دیگر اجازه نخواهیم داد که ایران فراتر از محدودیت‌های کنونی اقدام به تولید و ذخیره‌سازی آب سنگین کند؛ چنین آب سنگینی دیگر نباید به هیچ شکلی در دسترس ایران باشد.»

آمریکا با صدور این بیانیه، عملا کشور‌های باقی‌مانده در توافق هسته‌ای را از اجرای مفادی از این توافق از جمله تسهیل انتقال آب سنگین مازاد ایران به عمان، مبادله اورانیوم غنی‌شده با کیک زرد و همچنین همکاری روسیه در زمینه توسعه نیروگاه بوشهر منع کرده است. وزیر خارجه آمریکا در این بیانیه مدعی شده است که این تصمیم با هدف «محروم‌سازی ایران از هرگونه مسیری به سوی ساخت تسلیحات هسته‌ای» اتخاذ شده است. 

با این وجود، وزارت خارجه آمریکا در این بیانیه تاکید کرده است که واشنگتن همچنان موافق تداوم اجرای پروژه‌هایی است که به نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران و محدود نگاه داشتن آن کمک می‌کنند! در این بخش از بیانیه با اشاره به اینکه "وزیر خارجه پمپئو امروز با تداوم اجرای پروژه‌هایی که به محدود کردن توانایی ایران برای ازسرگیری برنامه هسته‌ای قبلی خود کمک می‌کنند، موافقت کرد" تصریح شده است: «سیاست ما حفظ نظارت بر برنامه هسته‌ای غیرنظامی ایران، کاهش خطرات اشاعه، محدود کردن توانایی ایران برای کوتاه کردن زمان رسیدن به سلاح اتمی و ممانعت از بازسازی تاسیسات (اتمی) این کشور برای کاربردهای اشاعه است.»

در ادامه‌ی این بیانیه در رابطه با جزئیات این معافیت‌ها آمده است: «ایالات متحده امروز موافقت خود را با تداوم موقت اجرای برخی پروژه‌های جاری در حوزه عدم‌اشاعه که فعالیت‌های هسته‌ای ایران را محدود و باعث حفظ وضعیت هسته‌ای موجود در ایران تا زمان حصول یک توافق جامع می‌‌شود، "برای یک دوره ۹۰ روزه با قابلیت تمدید" اعلام می‌کند. این پروژه‌ها شامل بازطراحی رآکتور اراک برای جلوگیری از تبدیل شدن آن به کارخانه‌ای برای بازفرآوری پلوتونیوم در مقیاس تسلیحاتی؛ اصلاح زیرساخت‌ها در تاسیسات فردو برای اطمینان یافتن از اینکه این تاسیسات دیگر برای غنی‌سازی اورانیوم مورد استفاده قرار نمی‌گیرد؛ تداوم فعالیت‌های [عدم اشاعه] موجود در نیروگاه بوشهر برای حصول اطمینان از ایمنی و شفافیت فعالیت‌ها و تسهیل [تامین و نظارت بر] زنجیره سوخت خارجی در این نیروگاه به گونه‌ای که مانع از غنی‌سازی اورانیوم توسط ایران یا دسترسی آن به سوختِ مصرف شده برای جداسازی پلوتونیوم شود؛ تامین اورانیوم غنی‌شده برای رآکتور تحقیقاتی تهران تنها به اندازه‌ای که مورد نیاز است؛ و انتقال سوخت مصرف‌شده رآکتورها به خارج از ایران برای اطمینان از عدم بازفرآوری یا غنی‌سازی بیشتر آنها در ایران می‌باشند.»

وزارت خارجه آمریکا در عین حال در این بیانیه تصریح کرده است که ایالات متحده این حق را برای خود محفوظ می‌داند که اگر ایران تعهدات هسته‌ای خود را نقض کند، یا دولت آمریکا به این جمع‌بندی برسد که چنین پروژه‌هایی دیگر کمکی به محدود کردن فعالیت‌های هسته‌ای ایران نمی‌کنند، سیاست کنونی خود درباره این فعالیت‌های عدم‌اشاعه را در هر زمانی اصلاح یا ملغی کند.»

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا همچنین ضمن تکرار اتهامات بی‌اساس درباره ابعاد نظامی پیشین برنامه هسته‌ای ایران، آورده شده است: «وزیر خارجه پمپئو همچنان باور دارد که ایران باید ابعاد نظامی قبلی برنامه هسته‌ای خود (PMD) را به طور کامل به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کند و به صورتی که قابل راستی‌آزمایی باشد، تا ابد دست از چنین تلاش‌هایی بردارد.»

همچنین، در حالی که طبق متن توافق هسته‌ای، ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم در سطح بسیار کم (۳.۶۷ درصد) را داراست، وزارت خارجه آمریکا در این بیانیه از تهران خواسته که غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کرده و هرگز به دنبال بازفرآوری پلوتونیوم نیز نباشد.

ساعاتی پیش از انتشار این بیانیه، «نیکلاس وادامز» خبرنگار حوزه وزارت خارجه شبکه خبری «بلومبرگ» خبر داده بود که آمریکا معافیت‌هایی که به ایران اجازه انتقال آب سنگین مازاد خود به عمان را می‌دهد و همچنین معافیت‌های مربوط به مبادله اورانیوم با کیک زرد را لغو می‌کند. خبرنگار بلومبرگ همچنین گفته بود دولت ترامپ معافیت‌های مربوط به همکاری‌های صلح‌آمیز هسته‌اى با ایران در تاسیسات اراک، بوشهر و فردو را تمدید مى‌کند اما دوره معافیت این همکاری‌ها را از ۱۸۰ روز به ۹۰ روز کاهش خواهد داد. 

نکاتی در باره آخرالزمان

رازهایی درباره فتنه‌های آخر الزمانی که نمی‌دانید

  کلمه‌‏ى فتنه به معناى گداختن طلا براى جدا کردن ناخالصى‏‌هاى آن است و چون در حوادث و سختى‌‏ها، جوهره‏‌ى انسان از شعارهاى دروغین جدا مى‌‏شود، حوادث و آزمایش‌ها را «فتنه» مى‏‌گویند؛ لذا حوادث را نباید تصادف پنداشت؛ همه اسباب آزمایش انسان‌هاست.

همچنین دلیل آزمایش‏‌هاى الهى، عینى و محقّق شدن علم ازلى خداوند و جدا شدن مؤمنان واقعى و شکوفا شدن استعدادهاى درونى و به فعلیت رسیدن آنهاست‏. (تفسیر نور قرائتی، ج‏۷، ص ۱۱۲)

خداوند در آیات دوم و سوم سوره عنکبوت درباره به فتنه افکندن انسان‌ها جهت تمییز جایگاه‌شان نسبت به یکدیگر می‌فرماید: أَ حَسِبَ النَّاسُ أَنْ یُتْرَکُوا أَنْ یَقُولُوا آمَنَّا وَ هُمْ لا یُفْتَنُونَ؛ آیا مردم گمان کرده‏‌اند، همین که بگویند: ایمان آوردیم، رها مى‏‌شوند و [ به وسیله جان، مال، اولاد و حوادث]مورد آزمایش قرار نمى‏‌گیرند؟ وَ لَقَدْ فَتَنَّا الَّذینَ مِنْ قَبْلِهِمْ فَلَیَعْلَمَنَ‏ اللَّهُ الَّذینَ صَدَقُوا وَ لَیَعْلَمَنَّ الْکاذِبینَ؛ در حالى که بدون تردید کسانى را که پیش از ایشان بودند آزمودیم تا خداوند کسانى را که راست گفتند ودروغگویان را (نیز) معلوم کند.

از این جهت یکی از فلسفه‌های فتنه‌ها و آزمون‌های الهی جداسازی و تمییز افراد و گروه‌ها از یکدیگر است تا جایی که آنچه که پیش روی افراد قرار می‌گیرد دو گروه حق و باطل است. امیرالمؤمنین (ع) درباره این نوع غربالگری در اولین خطبه خویش پس از بیعت مردم در سال ۳۵ هجری فرمود:

آن چه مى‌گویم به عهده مى‌گیرم، و خود به آن پایبندم. کسى که عبرت‌ها براى او آشکار شود و از عذاب آن پند گیرد، تقوا و خویشتندارى او را از سقوط در شبهات نگه مى‌دارد.

آگاه باشید، تیره روزى‌ها و آزمایش‌ها، همانند زمان بعثت پیامبر بار دیگر به شما روى آورد. سوگند به خدایى که پیامبر صلّى اللّه علیه و آله و سلم را به حق مبعوث کرد، سخت آزمایش مى‌شوید، چون دانه‌اى که در غربال ریزند، یا غذایى که در دیگ گذارند به هم خواهید ریخت، زیر و رو خواهید شد، تا آن که پایین به بالا و بالا به پایین رود، آنان که سابقه‌اى در اسلام داشتند و تاکنون منزوى بودند، بر سر کار مى‌آیند و آن‌ها که به ناحق، پیشى گرفتند، عقب‌زده خواهند شد؛ ذِمَّتِی بِمَا أَقُولُ رَهِینَةٌ وَ أَنَا بِهِ زَعِیمٌ، إِنَّ مَنْ صَرَّحَتْ لَهُ الْعِبَرُ عَمَّا بَیْنَ یَدَیْهِ مِنَ الْمَثُلَاتِ حَجَزَتْهُ التَّقْوَى عَنْ تَقَحُّمِ الشُّبُهَاتِ، أَلَا وَ إِنَّ بَلِیَّتَکُمْ قَدْ عَادَتْ کَهَیْئَتِهَا یَوْمَ بَعَثَ اللَّهُ نَبِیَّهُ؛ وَ الَّذِی بَعَثَهُ بِالْحَقِّ لَتُبَلْبَلُنَّ بَلْبَلَةً وَ لَتُغَرْبَلُنَّ غَرْبَلَةً وَ لَتُسَاطُنَّ سَوْطَ الْقِدْرِ حَتَّى یَعُودَ أَسْفَلُکُمْ أَعْلَاکُمْ وَ أَعْلَاکُمْ أَسْفَلَکُمْ وَ لَیَسْبِقَنَّ سَابِقُونَ کَانُوا قَصَّرُوا وَ لَیُقَصِّرَنَّ سَبَّاقُونَ کَانُوا سَبَقُوا، وَ اللَّهِ مَا کَتَمْتُ وَشْمَةً وَ لَا کَذَبْتُ کِذْبَةً وَ لَقَدْ نُبِّئْتُ بِهَذَا الْمَقَامِ وَ هَذَا الْیَوْمِ.

همان طور که از فحوای کلام امیرالمؤمنین (ع) بر می‌آید، این نوع آزمون‌های خداوند در تمام زمان‌ها و مکان‌ها مصداق دارد و تقریباً می‌توان گفت یکی از سنت‌های همیشگی خداوند اینچنین است که خوبان را جایگزین بدان کند و از دیگر سو اهل باطل را به حاشیه بکشاند و در واقع یک نوع جداسازی در بین آن‌ها ایجاد کند. در طول تاریخ بشریت کم نبودند افراد ناصالح و ناسالمی که در مسند قدرت به فتنه‌انگیزی و فساد می‌پرداختند و اطرافیان خویش را نیز آلوده به انواع فساد‌ها می‌کردند، اما عاقبت‌شان چیزی جز نابودی و رسوایی نبود.

تعداد بمب‌های اتمی آمریکا و مکان استقرار آن‌ها فاش شد

تعداد بمب‌های اتمی آمریکا و مکان استقرار آن‌ها فاش شد

پایگاه اینترنتی دیفنس بلاگ، گروهی از دانشمندان با انتشار گزارشی تعداد بمب‌های اتمی آمریکا که در پایگاه‌های مختلف نگهداری می‌شوند را فاش کردند.
بر اساس گزارش موسوم به «بولتن دانشمندان اتمی»، وزارت دفاع آمریکا حدود ۶۱۸۵ کلاهک هسته‌ای در زرادخانه‌های مختلف خود دارد که ۲۳۸۵ مورد از آنها در شُرف انقضاء بوده و قرار است [در راستای پروژه نوسازی زرادخانه هسته‌ای آمریکا] امحاء شوند.
طبق این گزارش، تعداد بمب‌های اتمی تاکتیکی آمریکا که در پایگاه‌های پنتاگون در کشور‌های اروپایی شامل ایتالیا، آلمان، ترکیه، بلژیک و هلند نگهداری می‌شوند نیز ۱۵۰ عدد است که در یک سال گذشته تغییری در تعداد آنها بوجود نیامده است.
از این تعداد، حدود ۵۰ بمب اتم (یعنی یک سوم تمامی بمب‌های اتمی آمریکا در اروپا) در پایگاه هوایی «اینجرلیک» ترکیه نگهداری می‌شوند؛ هرچند شایعاتی نیز به گوش می‌رسد که آمریکا بخشی از آنها را از این پایگاه خارج کرده است.
گفتنی است بولتن دانشمندان اتمی یکی از معدود منابع آماری موثق است که درسال ۱۹۴۵ میلادی توسط گروهی از متخصصان با هدف هشدار درباره خطرات بمب اتم راه‌اندازی شد
.